www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Joulun odotusta Virran Puodissa

Talvi on saapunut Putkilahteen, maisema on luminen, pakkaset paukkuvat ja joulumieltäkin alkaa olla jo runsain mitoin. Muutamat asiakkaat ovat jo saapuneet ostoksille hiihtäen sekä potkukelkalla, ja ensimmäiset lumiukot ja jäälyhdytkin on jo kuuleman mukaan tehty. Talven yksi merkittävämmistä juhlapyhistä alkaa olla lähellä, ja luvassa paljon joulun askareita.

Joulun odotuksen merkkejä on näkynyt kaupallakin, joulukalenterit on ostettu, sekä joulukortit ja kirjeet joulupukille lähetty. Virran Puodissa on valmistauduttu jouluun kovaa vauhtia, valikoimaan on tullut perinteiset joulunherkut, glögit, piparit ja muut jouluruuat sekä joulukinkkutilausvihko löytyy kassalta. Joulunaika on täynnä perinteitä – ja ehkä yksi tärkeimmistä perinteistä on juuri jouluruokailu. Virran puodin henkilökunta auttaa kanssanne toteuttamaan täydellisen joulupöydän.

Virran Puodissa on joulun alla aloittanut uusi työntekijä, joka on tullut monelle tutuksi vuoden varrelta, Antti on ollut auttamassa kaupalla kauppias siskoaan. Antti suorittaa työn ohessa kaupanalantutkintoa, talvella häntä ei joka päivä kaupalla tapaa, sillä välillä on käytävä istumassa pulpetin ääressä.

Kaupan väki toivottaa kaikille rauhallista joulunaikaa, ja tarjoaa Teille joulutorttuja lämpimän juoman kera 17.12. Tervetuloa! Samalla järjestetään myös Joulukori arvonta.

JOULUTERVEISIN KAUPPIAS KATI

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 12/joulukuu 2010]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke