www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Kylän pikkujoulut Seuralassa

Nuorisoseura järjesti perinteiset koko kylän pikkujoulut 5.12.2010. Talkooväkenä puuhasivat lauluryhmä Putkilahden Pulmuset.

Esiintymisestä vastasivat Putkilahden lapset Vihdistä tulleiden vierailijoiden kanssa.

Kuva: Osmo Weijo

Ohjelma koostui perinteisistä numeroista: tanssista, laulusta, soitosta ja tietenkin joulupukin vierailusta. Todellinen yhteinen jouluhenki heijastui katsojan näkökulmasta esimerkiksi siten, että teini-ikäiset ja taaperot mahtuivat samalle lavalle yhteiseen tonttutanssiin ja laulukuoroon. Ohjelmassa oli mukana myös moderneja sävyjä, kuten rap-sovitus laulusta Soihdut sammuu.

Pulmuset

Ohjelmapäällikkönä puuhasivat Mirja Könnö ja hänen tyttärensä Satu Kuokkanen. Yleisö pääsi mukaan yhteislaulun merkeissä ja urakoimaan joulupuuron syönnissä. Kun on itse ollut mukana Putkilahden joulujuhlissa katsojana ja aikanaan myös esiintyjänä noin 35 vuoden ajalla, niin on todettava, että joulutunnelma alkaa siitä, kun Putkilahden lapset laulavat ”Heinillä härkien kaukalon.”

Siitäpä olikin mukava jatkaa itse kunkin omien jouluaskareidensa pariin. Kiitos kaikille järjestelijöille ja esiin-tyjille.

KATRI RUTH

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 1/tammikuu 2011]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke