www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Auringon paistetta ja nauravia suita!

Laskiaissunnuntaina mainio sää houkutteli Mustalahden P-paikalle runsaasti iloisia ihmisiä. Riikosen Veikon kelkalla tekemä laskiaismäki sai kovasti kehuja. Kourumainen ura pulkkaa varten piti mäenlaskijat hyvin laskulinjassa. Liukas mäki antoikin huikeat vauhdit ja pulkka toi naurusuut pitkälle, pitkälle...

Kaiken kaikkiaan Putkilahden kyläseuran järjestämässä laskiaistapahtumassa vieraili n. 60 henkilöä, joista 18 oli lapsia! Vauhdin hurmasta ja yhdessäolosta nauttivat siis kaikenikäiset! Tuttujen ihmisten kanssa oli piristävää vaihtaa kuulumisia ja höpötellä. Mukavaa!!

Nuotiopaikalla maistui tikkumakkara ja vaahtokarkit.

Kahvi ja munkit tekivät kauppansa, kuin myös mehu ja kaakaokin.

Lapset olivat kerrassaan hurmaavia aurinkolaseissaan. Niin kirkkaita auringonsäteet kyllä olivatkin, että suojaa silmille tarvittiin. Riemunkiljahdukset ja naurunpyrskähdykset soivat ihanassa auringossa. Taisi pienillä tytöillä olla meneillään aivan omat mielikuvitusleikit oksiston seassa. Heitä oli mainio seurata ja kuunnella! Kyllä siinä suu kävi ja välillä jalatkin upposivat syvään hankeen.

Laskiaissunnuntain tapahtuma oli mainio ja hyvin onistunut, kaikin puolin! Kiitos siis kaikille järjestäjille ja mukana olijoille! “...Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa..."

AURINKOISIN TERVEISIN
TEKSTI: MARJO MERIVIRTA
KUVA: VEIKKO RIIKONEN

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 5/toukokuu 2011]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke