www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Termen Ner Palvelut on avannut ovensa Putkilahdessa

Termen Ner Palvelut

Putkilahdessa vietettiin 10.06.2011 uuden yrityksen avajaisia. Entisen osuuspankin tiloissa avattu Termen Ner Palvelut on perheyritys, joka tarjoaa monipuolisia siivouspalveluja yksityisille ja yrityksille. Toiminta aloitettiin Lahdessa v. 2007 ja palvelutoimintaa tehdään pääkaupunkiseudulla, Päijät-Hämeessä sekä Keski-Suomessa. Termen Ner on siivouksen ammattilainen, joka työskentelee puhtauden puolesta luontoa säästäen. Suosimalla tutkittuja ja turvallisia ympäristöystävällisiä pesuaineita edistetään ihmisen ja luonnon hyvinvointia.

Putkilahdessa Termen Ner Palvelut ovat Kati Peuran ja hänen äitinsä Seija Peuran hoidossa. Liikkeen päällikkö on Seija Peuran toinen tytär, Sirpa Mannier, jolla on Jyväskylän Kuokkalassa Tirnukka-puoti ja ompelimoliike.

Putkilahdessa Termen Ner liikkeen palveluista vastaavat äiti ja tytär, Seija ja Kati Peura.

Taustalla Katin suunnittelema ja kutoma ryijy "4 vuodenaikaa", joka sisältää 10 000 lankaa ja 2500 nukkasolmua.

Liikkeen lisäksi Putkilahti sai Kati Peurasta myös uuden asukkaan. Tekstiilialan artesaaniksi opiskelevalla Katilla on vielä yksi vuosi opintoja edessään. Katin äidille Seija Peuralle Putkilahti on tullut tutuksi jo ennestään, sillä hänen talvi- ja kesäasuntonsa sijaitsevat molemmin puolin Putkilahtea: Heinosniemellä ja Tammijärvellä.

Seijalla on takanaan vankka 40 vuoden kokemus siivousalalta. Katillekin kokemusta alalta on kertynyt jo yli 20 vuoden ajalta. Äiti kertoo, että tyttäret olivat hänen mukanaan töissä jo kouluaikanaan aina viikonloppuisin ja loma-aikoina. Kati toteaakin, että ”käytännön oppi on paras opettaja”.

Termen Nerillä on Putkilahdessa myös puoti, josta saa ostaa käsinkudottuja kodin- & sisustustekstiilejä. Tuotteet ovat hyvin kauniita ja laadukkaita vietäväksi kotiin, mökille ja tuliaisiksi & lahjoiksi.

Suunnitelmissa on, että liikkeen valikoimat ja palvelut laajentuvat tulevaisuudessa muun muassa ompelutöiden ja leivonnaisten tullessa mukaan tarjontaan. Palveluja kehitetään ja monipuolistetaan tulevaisuudessa kysynnän mukaan. Lisätietoja:www.termenner.net.

Liike on avoinna ti – pe 10.00 – 18.00, la – su 10.00 – 16.00 Puh. 040 743 7370

TEKSTI JA KUVA AUNE TURUNEN

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 7/heinäkuu 2011]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke