www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Juhannusturnaus täytti urheilukentän

Legendaariset jalkapallon taitajat, tuon vihreiden nurmien shakin mestarit ovat palanneet Putkilahden Urheilupuiston ruohomättäikölle.

Oikea sijoittuminen ja taantuneen liikkeen korvaaminen oivallisilla pelikentän leikkaavilla syötöillä kertovat vuosikymmenien kokemuksesta. Nuoremmat viheriöiden virtuoosit sen sijaan ehtivät herhiläisinä joka paikkaan, ja vääjäämättä pyrkivät otteluiden lopullisiksi ratkaisijoiksi. Samalla välittyvät jalon pelin taiteelliset arvot nuoren pelaajan selkärankaan. Näin perinne jatkuu kaikkialla, myös tällä joka päivä kesäaurinkoon kaartavan galaktisen pallomme kolkalla.

Tasaväkisten joukkueiden puurto Juhannusturnauksessa ei toteutunut urhojen uho, "vanhat äijät vastaan loput". Perinteiset alan miehet ja naiset ripottautuivat tukemaan heimojoukkueittensa uutta osaajakaartia. Hyvä näin.

Peräti viisi joukkuetta ryhmittyi verryttelemään viivasuorasti parturoidun pelikentän reunalle. Turnaus vietiin läpi yhdellä pelikentällä, joten kannustavaa yleisöäkin riitti, odottamassa omaa näyttövuoroaan. [Itse asiassa varsinaista erillistä yleisöä ei ollutkaan, jos ei lueta parin joukkueen scoutteja pelkäksi yleisöksi. Eli täyttä liikuntaa, ei mitään penkkiurheilua!]

TEKSTI VEIKKO PERTTULA
KETTERÄN JOUKKUEEN HUOLTAJA
KUVA KETTERÄN KUVAUSRYHMÄ

Lisätietoja: http://kettera.putkilahti.fi/jalkapalloturnaus2011raportti.php.

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 7/heinäkuu 2011]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke