www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Uusia asukkaita Putkilahteen

Putkilahti on saanut jälleen uusia asukkaita. Jyväskyläläiset Pirkko ja Kari Immonen muuttivat elokuun alussa Putkilahden kylän keskustassa sijaitsevaan rivitalo-osakkeeseen. Ennen muuttoaan Putkilahteen Immoset kävivät tutustumassa mahdollisiin muihinkin asuntokohteisiin muun muassa Korpilahden taajamassa. Putkilahti vei kuitenkin voiton muista vehreydellään ja kun vielä asuntokin löytyi nopeasti hyvältä paikalta, niin muutto tänne ratkesi helposti.

Pirkko ja Kari Immonen

Kari Immonen on alkujaan maalaistalon poika, mutta varsinaisen elämäntyönsä hän on suorittanut metallimiehen ammatissa Valmet Tourulan tehtaalla ja viimeiset kymmenen vuotta työpaikkana on ollut Komas Oy. Nyt vapaa-ajan lisääntyessä maaseutu alkoi vetää puoleensa rauhallisen elämänmuotonsa ja luontoon liittyvien harrasteiden houkuttelemana. Karille jo nuoruusajoista tuttu metsästysharrastus kutsuu miestä pienriistan perään ja samoin läheinen Päijänne ja kumpuilevat maastot ympäristössä tulevat antamaan toivottua ajankäyttöä tulevaisuudessa.

Pirkko Immonen on entinen matkatoimistovirkailija ja hän on asunut suurimman osan elämästään kaupungeissa, Helsingissä ja nyt viimeksi Jyväskylässä. Häntä vähän arvelutti maallemuutto, mutta lopulta muutosta sovittiin puolison kanssa hyvässä yhteishengessä. Pirkolle liikuntaharrastus on aina ollut tärkeätä ja nytkin hän odottaa kylällä pian alkavaa jumppailtaa innolla. Sienestys ja marjastus kuuluu Pirkon mieluisimpiin harrastuksiin lukemisen ohella. Molemmille yhteinen harrastus on ristisanatehtävät.

Elokuu on vaatinut Immosilta monenlaista asettumista uuteen kotiin. Pääosiltaan alkuunlähtö on tehty omin voimin yhdessä. Osake piti ensin puhdistaa perusteellisesti ja sitten alkoi tapetointi- ja maalaustyöt. Nyt työ on jo voiton puolella ja kaikki alkaa olla valmista. Uudet kalusteet ja sisustustekstiilit luovat kodista hyvin kauniin ja viihtyisän.

Tutustumiskäynnillämme uusien asukkaiden luona 15.8. kyläseuran pj. Veikko Riikonen ojensi Pirkko ja Kari Immoselle kyläläisten tervetuliaislahjana Putkilahden kyläkirjan.

Lämpimästi tervetuloa Putkilahteen, Pirkko ja Kari!

TEKSTI JA KUVA AUNE TURUNEN

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 10/lokakuu 2011]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke