www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Grillikatos ihmisten iloksi

Nuorisoseurantalon nurkalle on kuluneen kesän aikana ilmestynyt grillikatos. Talkootyöllä aikaansaatu katos on tarpeellinen tila iltamien ja muidenkin tilaisuuksien yhteydessä tapahtuvan makkaramyynnin järjestämisessä. Katoksen alla voi grillaamisen lisäksi istuskella ja nauttia suuhunpantavista sekä vaihtaa kuulumisia kyläläisten kesken. Grillikatos voi palvella myös esiintymislavana joissakin kesäisissä tapahtumissa.

Pentti ja Mirja Könnö ovat tyytyväisiä kesän rakennusurakan valmistumisesta ja haluavat kiittää kaikkia rakennustyöhön osallistuneita talkoolaisia. Rakentaminen on vaatinut paljon työtä ja oman aikansa uhraamista, ahkeruutta ja osaamista. Onneksi näitä kaikkia on omalta kylältä löytynyt.

Pientä vaille valmiin grillikatoksen vihkiäisiä vietettiin elokuun 8. päivänä. Vihkiäistunnelmaan virittäydyttiin popsimalla Mirja Könnön grillaamia makkaroita juomien kera ja sisällä kahvilassa nautittiin porukalla makoisat pullakahvit.

Mukavana yllätyksenä grillikatos sai jo vihkiäisissään ensimmäisen lavaesiintyjänsä, kun Hannu Allonen ilahdutti vihkiäisvieraita soittamalla kitaraa värittäen esitystään viheltämällä. Hieno esitys, jota soisi kuulevansa uudemmankin kerran.

Hannu Allonen

TEKSTI JA KUVAT AUNE TURUNEN

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 10/lokakuu 2011]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke