www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Lauri Kallio 90 vuotta

Lauri Kallion 90 -vuotissyntymäpäivänä 8.3. lähdimme onnittelemaan naapuria, nykyistä ja entistä. Laurin tyttäret Eila ja Raija olivat loihtineet mahtavan kahvipöydän monine herkkuineen. Kodissa odotettiin vieraita. Jonkin ajan kuluttua saapui myös seurakuntamme diakonissa Kirsi Lepoahokin tervehdyskäynnille.

Lauri Kallio

Tapasimme erittäin hyväntuulisen ja elämänmyönteisen vanhuksen ja juttelimme monista asioista sekä päivänsankarin nykyisestä kunnosta. Tyttäret kertoivat, että isä luo vielä lumet pihasta itse ja kärrää ne ihan kauaksi kärryllä. Päivisin hän käy pyöräpotkurin kanssa vielä naapureitakin tervehtimässä. Vaikka kuulo on vähän heikentynyt ja muisti jonkun verran, on muuten elämä kunnossa. Onnellista on, kun voi vielä asua omassa kodissa ja tytöt käyvät laittamassa ruokaa ja hoitamassa siivouksen sekä muutkin tarvittavat asiat. Lauloimme yhdessä virsiä ja Kirsi puhui kaikkien puolesta.

Toivotamme Laurille hyviä elinpäiviä jatkossa ja Jumalan siunausta. Näihin toivotuksiin yhtyy koko kylän väki. Yhdessäolosta kiittäen.

ENTINEN NAAPURI KIRSTI KOSKINEN
KUVA OSMO WEIJO

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 4/huhtikuu 2012]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke