www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Pikkujoulutunnelmaa Putkilahdessa

Putkilahdessa nuorisoseuran talolla järjestettiin pikkujoulut 8.12.2012. Mukavasti väkeä koonnut tapahtuma alkoi joulupuurolla ja glögillä herkutellen. Kun jouluiset antimet oli maisteltu, saapuivat Tiernapojat lavalle.

Ryhmä Tammijärven koulun oppilaita tuli esiintymään ja kerämään rahaa keväiselle Ahvenanmaan matkalle. Kuningas Herodeksena oli Essi Aaltonen, Murjaanien kuninkaana Jenina Salminen, Knihtinä Henriikka Weijo ja Mänkkinä Robert Merivirta. Esityksessä säesti Marjo Merivirta.

Perinteikkään ohjelman jälkeen lavan valloitti cheerleaders-ryhmä. Vauhdikaan musiikin tahdittama esitys oli huikeaa katsottavaa monien heittojen ja nostojen myötä. Yleisö jännitti hengitystään pidättäen, osuisiko tyttöjen päät kattoon vaativissa heitoissa. Tila käytettiin hyväksi viimeistä senttiä myöten!

Tämän jälkeen rauhoituttiin katsomaan Mirja Könnön kirjoittamaa joulunäytelmää. Tarinassa joulupukki menetti muistinsa, koska joulumuori kolautti häntä vahingossa puurokauhalla päähän. Pukin muisti alkoi onneksi palautua pikkuhiljaa, mutta apuun tarvittiiin tonttujen ja muorin lisäksi myös tohtori Kiminkinen.

Niin - ehtihän se pukki käväistä pikkujouluissakin. Hän saapui joulumuorin kanssa yllättäen rollaattorilla Petteri Punakuonon vetämänä. Yleisöllä oli hauskaa! Yhteisten laulujen ja lahjojen jakamisen myötä jokaisen joulun odotus sai hyvän alun.

TEKSTI: AURORA WEIJO
KUVAT: OSMO WEIJO

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 1/tammikuu 2013]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke