www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Putkilahden Ketterän kesäkisat 2013

Ketterän kesäkisat käytiin urheilukentällä perinteiseen tapaan heinäkuun kolmantena torstaina, 18.7.

Pitkällisen hellekauden jälkeen alkanut tihkusade saattoi karkoittaa aremmat osallistujat, mutta paikalle saapuneet saivat huomata, että hapekas ilma siivitti huippusuorituksiin. Lasten kilpailu toteutetaan kisoissa kolmiotteluna, johon on vakiintunut lajeiksi juoksu (30m nuoremmat lapset, 60m vanhemmat), vauhditon pituus ja pallon tarkkuusheitto.

Aino-Kaisa Ikonen pituushypyn suorituspaikalla virallisessa tuloksen mittauksessa.

Mittamiehenä Niilo Huujärvi ja valmentaja-huoltajana Jarmo Ikonen.

Eniten kilpailijoita oli alle 6-vuotiaiden tyttöjen sarjassa, kuuden kilpailijan joukosta voittajaksi nousi Aino-Kaisa Ikonen. Muita voittajia olivat Teppo Moilanen, Ilpo Weijo ja Henriikka Weijo.

Pituushyppypaikalla lentää Teppo Moilanen

Perinteisiin kilpailulajeihin kuuluu kännykän heitto, kilpailuvälineenä ilmastointiteipillä kaksinkertaisesti vahvistettu Ericsson GA628.

Kännykän heiton naisten sarjan voitti Anna Ruth (23.20m) ja miesten sarjan jälleen kerran Jari Moilanen (42.42m). Joko ensi vuonna joku heittäisi pidemmälle?

Tarkemmat tulokset löytyvät Ketterän verkkosivuilta http://kettera.putkilahti.fi/kesakisat.php. Siellä voit myös liittyä Ketterän jäseneksi ja siten kannattaa Putkilahden urheilukentän ylläpitoa ja käyttöä sekä muuta Ketterän toimintaa.

Ensikesän kesäkisat voi laittaa jo kalenteriin, kisapäivä on 17.7. Silloin kännykän heitossa kisataan myös nuorten sarjoissa, joten kaiken ikäiset kisaajat voivat alkaa harjoittelemaan heittokättään. Toivomme, että ohjelmaan saadaan ensi vuonna palautettua parempien kelien siivittämänä myös tikkakisa ja parikilpailuna toteuttava leikkimielinen joukkuekisa, joka sisältää mm. pussijuoksua.

Ketterää kesää toivottaa Putkilahden Ketterän johtokunnan puolesta

KATRI RUTH
Kuvat: Osmo Weijo

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 8/elokuu 2013]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke