Putkilahden uutisia ..... 1.3.1996 ..... Veikko Perttula ..... Palautelomake

Hermannin heinätalkoisiin heinäkuussa

"Hermannin heinätalkoot on ensi vuoden toimintasuunnitelman tärkein tapahtuma", kertoo Pentti Könnö. Talkoopäiväksi on kaavailtu heinäkuun 13. päivää. Asia oli esillä Putkilahden syyskokouksessa, joka pidettiin 22.11.1995.

Syyskokouksessa heinätalkoo-ideaa esitteli hermanska Anja Pailio. Keski-Suomen Nuorisoseurain Liiton jäsenseuroilla on perinteenä järjestää Hermannin heinätalkoot vuoroin eri paikoissa. Liitossa ajateltiin, että Putkilahti sopisi hyvin tällaisen tapahtuman järjestämispaikaksi liiton juhlavuotena 1996, jolloin liitto täyttää 100 vuotta. "100 vuotta eikä suotta" -mielellä jokainen liiton nuorisoseuroista on lupautunut järjestämään jonkin tapahtuman juhlavuoden merkeissä.

Putkilahden nuorisoseuran suunnitelmissa oli aluksi osallistua juhlavuoteen teatteriesityksellä, mutta nyt on päätetty ottaa vastuu ensi kesän Hermannin heinätalkoista. Kuluva talvi kuluu heinätalkoiden ohjelmarungon rakentamisessa. Toukokuussa asiaan paneudutaan tarkemmin yhdessä Keski-Suomen Nuorisoseurain Liiton väen kanssa.

Heinätalkoiden lisäksi syyskokousväki keskusteli ensi vuoden Seuralan kunnossapitosuunnitelmista. Keittiötilojen uusiminen ja wc-tilojen saaminen koetaan tarpeelliseksi, mutta suunnitelmien toteuttamiseksi olisi nykyistä ravintolakeittiösiipeä laajennettava ja kunnostettava. "Nyt kun joku vähän piirtäisi paperille, niin saataisiin suunnitelmia valmiiksi ajoissa. Yleensä kun tulee valtionapuhakemuspaperit, on liian vähän aikaa suunnitella asioita", päivittelee puheenjohtaja Könnö.

Seuran puheenjohtajaksi valittiin edelleen Pentti Könnö. Johtokunnan jäseniä ovat Irene Heinonen, Jorma Autioniemi, Veikko Perttula, Marja-Liisa Heinonen, Niilo Huujärvi ja Mirja Lahti. Varajäseniä johtokunnassa ovat Virpi Ruth, Erkki Hakanen ja Eija Savela.

Sivun alkuun...