Leikkeitä Putkilahden kylälehden lokakuun 1997 numerosta

Puoti jälleen aikaansa edellä

Pekka Salosen työ kaupan kehittämiseksi otti uuden askeleen syyskuun puolivälissä, jolloin Virran Puodin uusi kassajärjestelmä otettiin käyttöön. Koneella sujuvat niin kassa, laskutus kuin kirjanpitotyötkin. Näin Pekan harrastus ATK:n parissa on tuonut kyläkauppamme jälleen kärkijoukkoon valtakunnan tasolla nykyaikaisuudessaan.

Virran Puoti tulee saamaan kesään mennessä myös lisätilaa, sillä lisärakennuksen pohjatyöt on jo tehty ja pian nousevat seinät pystyyn.

Nyt kouluttautumaan!

Kyläseura on saanut kutsun Jämsänkoskelle Aikuiskoulutus Petran järjestämään Tapahtuman järjestäjän kurssille, jonka kesto on 8 h. Kurssi järjestetään 6. ja 8.10 iltaisin klo 17.30 - 20.30 välisenä aikana. Kurssilla käsitellään erilaisten tapahtumien järjestelyissä huomioitavia seikkoja ja sen hinta on 100mk.

Kyläseuran edustajia on lähdössä ko. kurssille ja mikäli muita halukkaita on, tarjoaa kyläseura kimppakyydin mahdollisuutta. Ota yhteyttä Anu Tarvaiseen puh. 825226, mikäli olet kiinnostunut asiasta.

Kansalaisopiston työ käynnistyy taas

Pohjois-Päijänteen kansalaisopiston syyslukukausi käynnistyy koululla 29.9 alkaen. Mukana on vanhat tutut posliininmaalaus maanantaisin ja jumpat tiistaisin. Musiikkiryhmä kokoontuu tiistaina päivällä Outi Penttisen johdolla. Kevätkaudelle on suunnitteilla hirsirakennuksen korjauskurssia sekä terveellisten elämäntapojen opettelua.

Opiston opinto-ohjelma on jaettu joka talouteen ja mikäli syystä tai toisesta sitä ei ole tullut, saa ohjelman kunnanviraston neuvonnasta hakemalla tai tilaamalla.

Maalaisten kirkkopyhä Vespuolen järjestettäväksi

Vespuolen maatalousjärjestöjen vuoro on hoitaa maalaisten kirkkopyhään liittyvät järjestelyt 12.10. Putkilahden kyläseura tarjoaa Putkilahden alueella asuville kirkkokyytimahdollisuuden kyseisenä sunnuntaina. Mikäli olet halukas lähtemään kirkkoon 12.10 ja tarvitset kyytiä, ilmoita asiasta Anne- Maria Perttulalle puh. 825127 viimeistään perjantaina 10.10.

Maalaisten kirkkopyhän ohjelmistoon kuuluu jumalanpalveluksen lisäksi tilaisuus seurakuntatalolla, jossa tarjotaan uutispuurolounas ja kirkkokahvit.

Etusivulle...

5.10. 1997
koonnut
Veikko Perttula


Sivun alkuun...

Palautelomake

Kyläsepän kuulemia

Ei viisaskaan omaa hulluuttaan huomaa.