Leikkeitä Putkilahden kylälehden vuodenvaihdenumerosta 1997-98 (12/97)

Putkilahden muskari aloittaa toiminnan

Putkilahden ala-asteella jo toista talvea pidettävä musiikkileikkikoulu käynnistää kevätkauden 16.1. klo 13.00. Musiikkileikkikoulua pitää Julia Weijo ja se on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille. Ryhmiä on kaksi ja ne jakaantuvat siten, että 0-3-vuotiaat kokoontuvat ensin 25 min pituiseen musiikkituokioon ja sen jälkeen 3-6-vuotiaat omaansa. Kaikki musiikista kiinnostuneet lapset ovat tervetulleita mukaan ryhmään.

Terveystalolle uusi iso asunto?

Terveystalon yläkerrassa sijaitsevat kaksi pientä kaksiota ovat olleet tyhjillään jo jonkin aikaa. Kunnan edustajien kesken on käyty keskusteluja siitä, että ko. kaksiot voisi remontoida yhdeksi asuinhuoneistoksi. Mikäli remontointi-innokkaita perheitä löytyy, asiasta voi neuvotella kunnansihteeri Eila Tuomaisen kanssa. Yläkerrasta saa reilun 100 m2 käsittävän huoneiston ja siihen voi rakentaa ison kylpyhuoneen.

Putkilahden kylälehti vaihtoi omistajaa

Putkilahden kylälehden kustannus- ja julkaisuvastuuta koskevat siirtoasiakirjat allekirjoitettiin vuoden viimeisenä päivänä 1997. Päätoimittaja Veikko Perttula siirsi allekirjoituksellaan lehden Putkilahden kyläseura ry:n vastuulle ja kyläseuran puolesta sopimukset allekirjoittivat puheenjohtaja Anu Tarvainen ja sihteeri Riitta Hakanen.
Etusivulle...

25.1. 1998
koonnut
Veikko Perttula


Sivun alkuun...

Palautelomake

Kyläsepän kuulemia

Ihmisen elämä kestää noin saunasta riiheen: saunassa kun syntyy ja riiheen kun viedään ruumiina odottamaan kalmistoon vientiä kuoleman jälkeen.