Nelkkis tiedottaa

Putkilahden 4H-kerho aloitti 21.1. kevätkauden ja tiedossa on monenlaista toimintaa koko kevään ajalle. Painotus on selkeästi kurssitoiminnassa, sillä vanhusten hoitamiseen tähtäävä kurssi aloittaa kevätkaudella. Kyse on järjestön omasta POMO-hankkeesta, jolla pyritään saamaan uutta yrittämistä vanhusten hoitoon sekä vapaaehtoistyövoimaa.

Putkilahden kerho järjestäytyi vuoden ensimmäisessä kerhossaan siten, että kerhon johtajana toimii tänä vuonna Kirsi Nurminen, sihteerinä Tanja Rantanen ja rahastonhoitajana Päivi Nurminen. Kerhoneuvojana jatkaa edelleen Sirpa Nurminen Oittilasta Elina Rikalan ollessa vanhempainlomalla.

Putkilahden talven kohokohta on Vaarunvuoren mäenlaskutapahtuma, joka järjestetään laskiaissunnuntaina yhdessä Putkilahden kyläseuran kanssa. Tapahtumasta tiedotetaan tarkemmin lähempänä ko. ajankohtaa. Hiihtolomaviikolla on mahdollisuus lähteä joko Lappiin koko viikoksi tai sitten Nokian Edeniin kylpyläretkelle päiväksi.

Vanhuspalvelukurssi alkaa 24.3. ja se on tarkoitettu 15-28-vuotiaille kerholaisille ja heidän vanhemmilleen. Nuorkauppakamari puolestaan avustaa yrittäjäkurssille 25.3. osallistuvia opiskelemaan yrittäjyyteen liittyvissä asioissa. Kurssiasioista ja toiminnasta saa lisätietoja kerhoneuvojalta.

Etusivulle...

Julkaistu
Putkilahden
kylälehdessä 98/01


Sivun alkuun...

Palautelomake

Kyläsepän kuulemia

Pääsis tässä vielä kesään, sanoi kerjäläinen, hangessa kun rämpi.