Poimintoja kylälehdestä 12/98

Joulumyyjäiset 20.12.1998 kello 12.00

Jälleen kerran kokoonnutaan Putkilahden osuuspankin kerhohuoneeseen myyjäisten merkeissä. Juodaan ensin pullakahvit ja rupatellaan tuoreimmat kuulumiset samalla. Ohjelmassa on musiikkia, yhteislaulua, kirkkoherra Timo Iskalan puhe. Arvontaa. Sitten tavanomainen myyjäistapahtuma, meklarina Kyösti Järvinen. Mukana myös yllätyksiä. Toivotaan jälleen monenlaisia myytäviä tuotteita. Tehdään yhdessä onnistunut leppoisa myyjäistapahtuma.

Biljardikerho aloitti toimintansa

Putkilahden Biljardikerho on päässyt täyteen vauhtiinsa Sinisen koulun tiloissa. Keskiviikkoiltaisin kokoontuva kerho odottaa uusia jäseniä ja biljardin ystäviä pöydän äärelle. Kerhon puuhamiehenä toimiva Kalle Turma on saanut hankittua täysmittaisen pöydän ja asiaan kuuluvat valaisimet "pelihalliin". Kerhoon pääsee mukaan joko lunastamalla Salosen Pekalta 100 mk maksavan lippalakin tai tuomalla 5 mk iltaa kohden kerhon kassaan. Kerättäviä varoja tullaan käyttämään pelipöydän kuolettamiseen ja huoltamiseen sekä muihin kalustohankintoihin pelihallissa. Kerho on lupautunut vastaamaan Sinisen koulun lämmityksestä niinä iltoina, jolloin kerho kokoontuu. Myös viikonloppuisin on mahdollista päästä pelin äärelle tiedustelemalla asiaa joko Kallelta tai Pekalta. Muistettavaa on, että koulun tiloissa ei saa sisällä tupakoida ja jokainen huolehtii jälkiensä siivoamisesta. (Biljardikuvat yksi ja kaksi)

Kyläseuran pukkipalvelu

Putkilahden kyläseuran pukkipalvelu pyörähtää jälleen käyntiin. Varaa ajoissa oma käyntiaika puh. 825177 tai 825114. Kiinteä taksa tänä vuonna. Tuotto kartuttaa kyläseuran kassaa.

On lehtitilauksen uusimisen aika!

Putkilahden kylälehden tilausvuosi umpeutuu. Saat lehden välissä tilauslaskun, jolla voit varmistaa vuoden 1999 tilauksesi. Lehti ilmestyy vähintään 12 kertaa tulevanakin vuonna ja sen hinnat pysyvät entisinä. Kotimaan tilaus 78 mk ja ulkomaan tilaus 90 mk kestona. Määräaikaistilaus vuodeksi kerrallaan 90 mk.

TILAA KYLÄLEHTI NIIN TIEDÄT MITÄ KYLÄLLÄ PUHUTAAN JA PUUHATAAN !

Etusivulle...

Julkaistu
Putkilahden
kylälehdessä:
12/1998 joulukuu

Sivun alkuun...

Palautelomake

Kyläsepän kuulemia

Nyt minun on vasta hyvä olla, sanoi rilli-Matti, kun jouluaattona liikaa söi. Kun toiset Joulupäivänä päivällistä söi Matti piimää vain joi, tälläisen lausunnon silloin antoi ja kiipes uunille jälleen maate. Tämä tapahtui Könnössä.