Kilvensalmen kehittämishanketapahtuma

Kilvensalmen kehittämishankkeessa on meneillään varainhankinta-, kuulemis- ja tarkennettujen suunnitelmien tekovaihe. Varsinaisiin toimenpiteisiin päästään pääsiäisen aikaan. Varainhankintaa suoritetaan Joutsenlampi-rallin yhteydessä, jossa olleen mukana järjestysmies- ja lipunmyyntitehtävissä. Seuraava tempaus on yleiset pilkkikilpailut Kilvensalmen alueella 7.3.1999 klo 9.00-12.00 välisenä aikana. Luvassa hyvät palkinnot.

Korpilahden kunnalle ja eri yhdistyksille on tekeillä avustusanomushakemuksia. Putkilahden kyläseura on avannut hankkeellee oman tilin, jolle voi suorittaa vapaaehtoisia lahjoituksia myös. Tili on Putkilahden osuuspankissa 516616-47669.

Maanomistajan kanssa tehdyn sopimuksen nojalla kyläseura perii alueen käytöstä käyttömaksut projektivuosilta ja kertyneet varat käytetään investointikuluihin. Alueen käyttäjät saavat helmikuun aikana asiasta tiedotteen sekä pankkisiirron, joka tulee maaliskuun loppuun mennessä suorittaa kyläseuran tilille.

Veneiden siirto

Alueen kunnostustyö aloitetaan pääsiäisen aikana raivaamalla rantapuustoa, jonka jälkeen päästään ruoppaustöihin sekä parkkialueen maansiirtotöihin. Pääsiäislauantaina 3.4.1999 pidetään puunkeräystalkoot, jolloin kaadetut puut kerätään kasoihin ja kuljetetaan pois kaivurin tieltä. Aluetta käyttävien veneilijöiden ja autoilijoiden toivotaan olevan runsain joukoin mukana talkoissa. Samalla pyydetään siirtämään veneet ja autot kauemmas raivattavalta alueelta. Toimenpiteiden kohteeksi tuleva alue merkitään lippusiimalla. Mikäli veneitä tai autoja ei ole siirretty aluelta pois, tehdään se kyläseuran toimesta korvausta vastaan.
Etusivulle...

Anne-Maria Perttula
projektivastaava

Julkaistu
Putkilahden
kylälehdessä:
2/1999 helmikuu

Sivun alkuun...

Palautelomake

Kyläsepän kuulemia

Kyllä kesä aina talven kylmät maksaa sanoi Myllyn Marja.