Maamiesseuran kuulumisia

Putkilahden maamiesseura on merkitty arvonlisäverovelvolliseksi viime vuoden aikana. Kaikkiin sen palveluihin lisätään arvonlisävero. Maamiesseura myös saa vähentää hankinnoissaan arvonlisäveron pois.

Kuivurin laajennustyöt ovat edenneet. On hankittu uusi pääelevaattori, esipuhdistin ja huippuimuri sekä lähes tarpeellinen määrä putkistoa. Kuivurin vuokrasopimus on päättymässä ja neuvottelut uuden sopimuksen aikaansaamiseksi ovat käynnissä.

Syksyllä 23.11. pidetyssä yleisessä kokouksessa päätettiin seuraavat hinnat eri palveluille: kuivatus 105 mk/h + alv, siilojen vuokra 400 mk/kausi + alv, ruiskun vuokraksi sovittiin 60 mk/säiliöllinen + alv, lajittelijan tuntikorvaus on 50 mk/h + alv sekä myyntikatosta vuokrataan 100 mk/pv juhla- tai markkinatilaisuuksiin. Jäsenmaksuksi sovittiin 50 mk/jäsenperhe.

Vuodelle 1999 valittiin toimintaa pyörittämään seuraavat henkilöt, suluissa henkilökohtaiset varajäsenet. Puheenjohtajana jatkaa Pirkka Sorsa. Muut jäsenet: Esko Perttula (Tapani Savela), Marja Riikonen (Antti Mattila), Osmo Weijo (Reino Koskinen), Tarja Simola (Jorma Mattila), Niilo Huujärvi (Pentti Könnö), Erkki Hakanen (Juhani Mäkinen). Tilintarkastajiksi valittiin Tauno Rantalainen ja Anja Peuha, varalle Amos Hokkanen ja Pekka Salonen. Niin maaseutukeskuksen kuin maatalousseuran kokousedustajiksi valittiin Pirkka Sorsa ja Erkki Hakanen sekä varalle Niilo Huujärvi ja Marja Riikonen.

Etusivulle...

Erkki Hakanen

Julkaistu
Putkilahden
kylälehdessä:
2/1999 helmikuu

Sivun alkuun...

Palautelomake

Kyläsepän kuulemia

Kyllä kesä aina talven kylmät maksaa sanoi Myllyn Marja.