"Missä viipyy kylälehteni?"

Miksi lehti ei ilmesty ?

Muutamien lukijoiden/tilaajien osalta on kevään aikana tullut palautetta siitä ettei lehti ole tullut vaikka se on maksettu. Seuraavassa muutamia syitä, miksi lehti ei ole tullut:
  • lehtitilaus on jäänyt uusimatta
  • lahjatilauksen tekijä ei ole enää jatkanut tilausta ja lahjan saaja ei ole tiennyt asiasta
  • lahjatilauksen maksaja ei ole ilmoittanut mitkä tilaukset on maksettu, jos niitä on ollut useita. Joku on sitten jätetty maksamatta, jolloin asian selvittäminen on viivästyttänyt kaikkien osalta lehden tuloa
  • kotipäätteellä maksettu lehtitilaus ei ole ollut riittävän yksilöity maksun saajan suuntaan ja on jouduttu pidempään selvittämään, kuka on maksanut lehden
  • postilaatikko ei ole asianmukaisesti nimikoitu, jolloin lehti on voinut joutua väärään laatikkoon
  • joku muu kuin lehden tilaaja, on vienyt lehden laatikosta
  • osoitteen muutos on jäänyt tekemättä kylälehden toimitukseen, kun on muutettu paikkakuntaa/asuntoa.
Kylälehden toimituskunta on päättänyt kokouksessaan, että mikäli lehtitilaus perutaan kesken tilauskauden, ei maksettua tilaushintaa palauteta. Lehti toimitetaan siihen asti, mihin tilauskausi on maksettu. Mikäli tilaaja ei halua lehteä lainkaan peruutuksen jälkeen, tulee hänen tiedottaa siitä toimituskunnalle erikseen.

Kylälehti ottaa mielellään vastaan palautetta lehden osalta samoin vinkkejä juttuaiheiksi ja jutuntekijöiksi. Lehdessä on pystytty julkaisemaan kaikki se kirjallinen materiaali, mitä lehteen on toimitettu. Lehden tärkein tavoite on edelleenkin tiedottaa lukijoilleen kylän merkittävimmät tapahtumat ja tarjota tiedotuskanava kaikille kylässä asuville ja kylän asioihin vaikuttaville henkilöille sekä järjestöille.

Kylälehti on tarjonnut jakelukanavaa Kotikylän Sanomien käyttöön loppuvuoden osalta. Ko. julkaisu toimitettaisiin kylälehden välissä kylälehden tilaajille. Asiasta neuvotellaan vielä.

Anne-Maria Perttula päätoimittaja

Etusivulle...

Julkaistu
Putkilahden
kylälehdessä:
5/1999 toukokuu

Sivun alkuun...

Palautelomake

Kyläsepän kuulemia

Nälkä on tuntematon käsite, sanoi Mikkolan vaari, ison hauen kun rysästä sai.